O puternică pasiune comună a adunat la un loc o mulțime de oameni ambițioși, de la sportivi, studenți și profesori universitari, până la arhitecți și oameni de afaceri ce cred în utilitatea acestui proiect și muncesc împreună pentru a le oferi tinerilor bicicliști ocazia de a-și practica sportul preferat.

Proiectul a fost inițiat de către Lector în cadrul Departamentului de Peisagistică al Facultății de Horticultură București, Dr. Vera Elisabeta Dobrescu, alături de studenții anului III ai Facultății de Peisagistică, cu ajutorul Rectorului în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Profesor Doctor Sorin Mihai Cîmpeanu și al Decanului Facultății de Horticultură, Profesor Doctor Dorel Hoza.

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a sprijinit acest proiect și a pus la dispoziție terenul pe care este construit parcul, utilajele și materialele necesare, resurse umane și financiare și a asigurat inclusiv transportul și protocolul dedicat personalului executant al parcului.

Proiectul este dezvoltat de studenții din anul III ai U.S.A.M.V. – Peisagistică, sub coordonarea lector dr. Vera Elisabeta Dobrescu și este finanțat de Cristian Țânțăreanu.

Leave a Comment